Al meer dan 50 jaar staan de wensen van onze klant voorop

Ruimtelijke vraagstukken staan niet op zichzelf. Door heel goed te luisteren naar de vraag van de opdrachtgever, door ons in te leven in de maatschappelijke context, de locatie, de wensen van de gebruiker én deze te koppelen aan ons vakmanschap, zijn wij in staat een passend antwoord te bieden dat een functionele, artistieke en technische meerwaarde heeft voor onze opdrachtgever.

Ontwerpen en bouwen doe je samen

Elke opgave opnieuw, beginnen wij samen met onze opdrachtgever een proces waarin de architectuur niet een op zichzelf staand doel is, maar juist het resultaat vormt van een intensieve en vruchtbare samenwerking. In veel gevallen dragen onze ontwerp-oplossingen bij aan de vernieuwing of verbetering van een organisatie, leiden tot een waardevolle omgeving, een representatief gebouw of interieur.

Liefde voor het vak

Onze opgaven vragen om technisch inzicht, ontwerpvaardigheden, visie, overtuigingskracht, invoelingsvermogen, vasthoudendheid, daadkracht, ervaring en een maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel. Als IAA Architecten zijn wij in staat om onze klanten bij te staan in intensieve complexe opdrachten. Wij doen dat door onze vakkennis in de volle breedte aan te bieden, maar vooral met zorgvuldigheid en onze liefde voor het vak.