Betrouwbaar & Zorgvuldig

  1. samenwerken
  2. BIM
  3. betrouwbaar en zorgvuldig

Uit een fusie tussen een constructieadviesbureau- en architectenbureau is in 1968 de Ingenieurs, Architecten Associatie ontstaan. Door onze vakkundigheid en menselijke benadering hebben we in ons meer dan vijftig jarig bestaan met veel van onze opdrachtgevers een langdurige relatie opgebouwd.

Met ruim 60 medewerkers wordt er multidisciplinair en met kennis van zaken ontworpen. We zijn een voorloper in de toepassing van Revit, BIM en Virtual Reality en zijn ISO9001 gecertificeerd. We ontwerpen kostenbewust en zorgen dat de realisatie binnen de gestelde planning wordt behaald.

IAA Architecten vindt het op tijd opleveren en binnen budget bouwen erg belangrijk. Om deze reden wordt elk ontwerpvoorstel op gezette tijden getoetst door onze kostendeskundige. Bovendien zorgt onze bestekschrijver ervoor dat ook op inhoudelijk bouwkundig contractniveau de kwaliteit van het bouwwerk gewaarborgd wordt. We weten projecten tot in de kleinste details uit te werken, maar tegelijkertijd bewaken we het overzicht op het geheel. We kijken niet vanuit één discipline, maar hanteren alle mogelijke perspectieven. Zo kunnen we u zelfs tijdens de bouw bijstaan met eigen toezichthouders.