IAA Architecten

  1. samenwerken
  2. communiceren
  3. zorgvuldigheid

Afgelopen zondag 15 maart heeft de Nederlandse overheid bedrijven en instellingen dringend geadviseerd om mee te werken aan voorkoming van de verdere verspreiding van het Corona-virus. Veel sluitingen en afgelastingen zijn het gevolg, thuiswerken wordt zolang als nodig de norm. IAA Architecten zal zijn vestigingen in Enschede en Amsterdam niet sluiten, maar heeft alle maatregelen genomen zodat de medewerkers probleemloos thuis kunnen werken.

THUISWERKEN

Dat doen zij met hetzelfde enthousiasme en dezelfde deskundigheid die u van ons gewend bent. Projecten gaan verder, deadlines worden gehaald. Op de vestigingen zelf zijn voorzorgsmaatregelen genomen die de landelijke veiligheidsrichtlijnen volgen. Wij blijven bereikbaar, zowel telefonisch als per email.

Wanneer in overlegsituaties onze fysieke beschikbaarheid noodzakelijk is, zullen wij uiteraard de plaatselijke veiligheidsprotocollen in acht nemen.

Wij wensen al onze relaties veel sterkte en een goede gezondheid toe in deze voor iedereen moeilijke periode en hopen elkaar weer snel te kunnen treffen in normale omstandigheden.

Deel dit artikel op