Bijeenkomst BNA Lokaal Netwerk Oosting in Deventer

  1. communiceren
  2. bindend

Gisteren was er een erg geslaagde avond in Fooddock Havenkwartier Deventer, georganiseerd door BNA Lokaal Netwerk Oosting. Met lezingen van Pi de Bruijn, Henk Bultstra en Wieteke Nijkrake, een rondgang door Het Havenkwartier, hapjes en drankjes van Fooddock en een afsluitend debatgesprek rondom het onderwerp Randland.

omschrijving
omschrijving

CROSS-OVERS IN OOST-NEDERLAND

De BNA en het Architectuurcentrum Twente organiseren samen op lokaal niveau in Overijssel en Gelderland onder de naam BNA Lokaal Netwerk Oosting cross-overs tussen architecten, landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen, filosofen, bouwkundigen, kunstenaars, enz.

BNA Lokaal Netwerk Oosting, waar IAA Architecten zich actief voor inzet, wil regelmatig actuele onderwerpen op een kritische maar ontspannen wijze ter sprake brengen. Daarbij ook heel bewust de eigen beroepsgroep in contact brengen met andere disciplines en netwerken. Houd BNA Lokaal Netwerk Oosting daarom in de gaten voor nieuwe activiteiten!

Oosting Magazine

Tweemaal per jaar komt het Oosting Magazine uit en worden er activiteiten rondom het actuele thema georganiseerd. Meer informatie over het magazine is hier te vinden.

Deel dit artikel op