Podiumtrap Pulse Berlin

  1. menselijke omgeving
  2. integraal ontwerpen
  3. interieurarchitectuur

Voor het atrium van PULSE BERLIN is een sculpturale trap ontworpen die niet alleen de begane grond met de eerste verdieping verbindt, maar die ook uitnodigt om te ontmoeten, om zien en gezien te worden. Bovendien is het een trap die verleidt om meer te bewegen in plaats van de lift te nemen. Naast een rechte trap die de kortste verbinding biedt, is er aan de andere zijde een tweede trap. Beide geven toegang tot verschillende terrassen en niveaus. Die leveren diverse type verblijfsplekken op, zoals een tribune geschikt voor presentaties en voordrachten, zitjes om samen te komen voor een overleg of een aanlandwerkplek aan de geïntegreerde tafel.

zicht van boven
zicht van boven opzij
zicht van opzij
frontaal in de verte
plattegrond

TRAP BENADRUKT GROEN KARAKTER

De trap is vervaardigd uit bamboe en wordt voor de veiligheid van de gebruikers begrensd door hardglazen panelen. Verder maken plantenbakken en een boom deel uit van de trap, zij benadrukken het groene karakter van het gebouw.

Deel dit artikel op