Benefietavond 2019 'Kans voor een kind'

  1. maatschappelijk betrokken

Gisteravond werd de jaarlijkse Benefietavond Kans voor een Kind gehouden in Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek in De Lutte. Hoogtepunt van de avond was de veiling onder leiding van Bert Eeftink waarvan de netto opbrengst geheel ten goede komt aan wensvervullingen van Twentse kinderen die het door ziekte of een andere oorzaak niet gemakkelijk hebben. IAA Architecten bracht als kavel een compleet interieuradvies in dat geveild werd voor € 4200.

STICHTING KANS VOOR EEN KIND

Stichting Kans voor een Kind vervult individuele wensen van kinderen uit Twente. Deze kinderen hebben het niet gemakkelijk door een lichamelijke of psychische ziekte ofwel door sociale of maatschappelijke omstandigheden. Natuurlijk hebben ook deze kinderen recht op geluk. Stichting Kans voor een Kind wil daaraan bijdragen door hartenwensen te vervullen. Sinds de oprichting in 2002 is Kans voor een Kind stevig gegroeid. Dat geldt voor het aantal wensvervullingen, fundraise-activiteiten en samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld scholen en ziekenhuizen.

IAA Architecten en MVO

IAA Architecten heeft het interieuradvies als veilingkavel om niet ingebracht als uiting van zijn visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Deel dit artikel op