KAMPUS bijna opgeleverd …

  1. onderwijs
  2. MBO
  3. scholing

Het gebouw van KAMPUS in Rijssen kan aan het begin van het nieuwe schooljaar in gebruik genomen worden. De bouwbedrijven zijn bezig met de ‘finishing touch’: het belooft er schitterend uit te gaan zien. KAMPUS is een opleidingscentrum waar het ROC van Twente, REMO, Bouwmensen en Zorggilde vanaf schooljaar 2022-2023 prima vakonderwijs gaan aanbieden. KAMPUS gaat heel verschillende disciplines van praktijkonderwijs en bedrijfsleven bij elkaar brengen, zodat er een kruisbestuiving ontstaat tussen al die verschillende opleidingen. Het ontwerp van het gebouw helpt daarbij.

buiten
binnen kombie1
binnen kombie2
binnen3
binnen4
binnen5
buiten LED paneel

EXPERIENCE CENTER ALS HART VAN HET GEBOUW

Tussen nieuw- en oudbouw ligt de entree, met het hoge Experience Center als hart van het gebouw. Er wordt een strakke aluminiumkleurige buitenzonwering aangebracht en in de gevel wordt een groot LED-scherm geïntegreerd. Het gebouw krijgt een technische uitstraling.

Met dit gebouw krijgen de opleidingen een beter podium om te laten zien hoe aantrekkelijk de bouw, de elektrotechniek en de zorg kunnen zijn. Voor het geval zich straks meer opleidingen melden: de nieuwbouw kan uitgebreid worden met nog twee verdiepingen.

Deel dit artikel op