Bouw centrumgebouw Noordwijk in volle vaart

  1. inlevingsvermogen
  2. stedenbouw en landschap
  3. architectuur
  4. hout
  5. interieurarchitectuur

De eerste contouren van het nieuwe centrumgebouw van 's Heeren Loo op locatie Zorgpark Willem van de Bergh worden zichtbaar. Zoals te zien is op de foto bouwt aannemer KBM Groep voortvarend aan het plan in Noordwijk.

VEEL FUNCTIES ONDER ÉÉN DAK

In het gebouw van ongeveer 6.700 m² komen diverse functies voor cliënten, bezoekers en medewerkers. Een therapiebad, sporthal, polikliniek, restaurant, supermarkt, maar ook kantoorwerkplekken en nog veel meer worden onder één dak gehuisvest.

Integraal en duurzaam ontwerp

Het gebouw krijgt een vriendelijke en warme uitstraling door een gevelbekleding van duurzaam, thermisch gemodificeerd hout. In combinatie met de aluminium kozijnen levert dit een onderhoudsvrije gevel op. Op het dak komen zonnepanelen te liggen die samen met een warmte-koude opslag en led-verlichting zorgen voor een laag energieverbruik. Ook het interieur en het omringende landschap is een ontwerp van IAA Architecten waardoor een helder en samenhangend plan is ontstaan.

Deel dit artikel op