IAA Architecten vernieuwt!

  1. stedenbouw en landschap
  2. architectuur
  3. interieurarchitectuur

In 2018 bestond IAA Architecten 50 jaar. We vierden dat met vele van onze klanten en relaties in de prachtige ambiance van de Grote Kerk en de Jacobuskerk in Enschede, op 17 november. In die 50 jaar hebben meerdere generaties architecten leidinggegeven aan het bureau en zo mede vormgegeven aan onze leefomgeving. We zijn trots en blij u vandaag te kunnen melden dat de volgende generatie toetreedt tot de aandeelhouders van IAA Architecten! We stellen ons nieuwe team graag aan u voor.

Henk Gersen (partner architect) en Erik Workel (partner architect) blijven actief als partner.

Theo de Bruijn was al aandeelhouder van IAA Stedenbouw en Landschap en treedt nu toe tot IAA Architecten. Daarnaast blijft hij als lector duurzaamheid verbonden aan de Hogeschool Saxion.

Paul de Brie is bedrijfseconoom en registercontroller en treedt toe als partner en manager finance.

Marko Matic is architect en treedt toe als partner architect met als aandachtsgebieden zorg, onderwijs en speciale projecten.

Jeroen Nijmeijer is bouwkundige/projectmanager en treedt toe als partner engineering. Deze nieuwe tak begeleidt en werkt ontwerpen uit van IAA Architecten zelf, en nu ook voor opdrachtgevers: bouwmanagement, engineering, directievoering en toezicht.

Peter Roelvink is architect en treedt toe als partner architect. Zijn focus ligt op duurzame architectuur vooral op de Duitse markt.

Henk en Theo vormen samen met Paul het dagelijks bestuur van IAA Architecten.

Tegelijk heeft Marieke Blanken, na bijna 22 jaar werkzaam te zijn geweest bij IAA Architecten, besloten om een sabbatical te nemen en daarna een andere uitdaging aan te gaan. We zijn haar zeer erkentelijk voor de inspiratie die ze ons en onze opdrachtgevers gaf, en wensen haar veel succes bij het vervolg van haar carrière.

Ook Harry Abels is uitgetreden. Zoals hij tijdens ons jubileumfeest vorig jaar al aangaf, gaat hij voor het laatste deel van zijn carrière terug naar de basis van het vak, in een eigen bureau. Harry is van onschatbare waarde geweest in het vestigen en vasthouden van de naam van IAA Architecten. IAA en Abels & Partners blijven in deze nieuwe constellatie samen aan verschillende projecten werken.

Creatieve professionals voor een duurzame leefomgeving

De wereld om ons heen wordt steeds complexer. Dat geldt ook voor ontwerpopgaven. IAA Architecten staat voor een integrale aanpak waarmee we onze klanten zo maximaal mogelijk ondersteunen in hun ambities, en zoveel mogelijk ontzorgen. Ook pionieren we in co-creatie met anderen aan innovatieve methodieken en technieken.

Met het vernieuwde partnerschap binnen IAA Architecten hebben we alle noodzakelijke expertise, geïntegreerd aan boord.

De meeste namen van het partnerschap zullen niet nieuw zijn voor u. We werken al jaren met een vaste groep mensen, wat er voor zorgt dat we de kwaliteit kunnen leveren die wordt gevraagd. Toch dagen we u uit om u te laten verrassen door ons. We komen graag bij u langs om u deelgenoot te maken van onze plannen voor de toekomst van IAA Architecten. Samen met u.

Wilt u meer weten over IAA Architecten, bel dan voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs!

Op de foto v.l.n.r.: Peter Roelvink, Jeroen Nijmeijer, Theo de Bruijn, Erik Workel, Paul de Brie, Marko Matic en Henk Gersen

Deel dit artikel op