Oplevering Elver Holterweg Doetinchem

  1. betrouwbaar en zorgvuldig
  2. zorgcomplex
  3. bouwmanagement

Vandaag is een feestelijke dag voor zorgorganisatie Elver aan de Holterweg in Doetinchem. Daar vond vanmorgen de oplevering plaats van drie wooneenheden met twee woonlagen. Halverwege 2020 werd het startsein voor de nieuwbouw gegeven die voorziet in een huis voor 48 bewoners. De bouw aan de Holterweg is gerealiseerd onder begeleiding van IAA Architecten en in samenwerking met bouwpartner KlaassenGroep. De komende weken worden de puntjes op de i gezet, zodat de bewoners vanaf begin juni kunnen verhuizen naar hun mooie nieuwe stek.

BASIS IS BESTAAND HUISVESTINGSCONCEPT

De nieuwbouw staat op de plek direct naast de Anna Hoeve, B&B en één van de dagbestedingslocaties van Elver en is gebaseerd op het bestaande huisvestingsconcept. De bouw sluit aan bij de omgeving en de bestaande bebouwing. De nieuwbouw is deels bestemd voor bewoners die nu elders wonen, de overige studio’s zijn voor nieuwe bewoners die hebben aangegeven graag bij Elver op deze locatie te willen wonen.

Op de foto v.l.n.r.: Elver bestuurder Irma Harmelink, Jeroen Nijmeijer (IAA Architecten), Ramon Kuipers (Manager Wonen Elver) en Martien te Molder (KlaassenGroep)

Deel dit artikel op