IAA Engineering doet bouwmanagement voor Elver Nieuw-Wehl

  1. betrouwbaar en zorgvuldig
  2. engineering
  3. bouwmanagement

Na de zomer zet Elver een eerste schop in de grond voor de bouw van een nieuwe woning met drie wooneenheden in Nieuw-Wehl. De nieuwbouw moet begin volgend jaar een veilige en beschutte plek bieden aan één bestaande groep en twee nieuw op te starten woongroepen. Hiermee maakt Elver een begin met het geplande en omvangrijke herbouw en nieuwbouw-traject, waarbij ruim tachtig procent van al het vastgoed binnen tien jaar vervangen moet zijn. In opdracht van Elver voert IAA Engineering het bouwmanagement uit voor dit bijzondere project .

LOCATIE NIEUW-WEHL

De nieuwe locatie op het terrein in Nieuw-Wehl bestaat uit drie wooneenheden, waarvan één vervangende woonruimte biedt aan een al bestaande groep bewoners. De andere wooneenheden zijn ter aanvulling. De nieuwe huisvesting biedt ruimte aan twee kleinschalige groepswoningen voor vier bewoners waarbij constante nabijheid van begeleiding gewenst is. Het derde (t)huis is geschikt voor een groep van acht bewoners.

Meerdere projecten

Al langere tijd is Elver bezig met de planvorming van nieuw- en herbouw. Naast de plannen voor drie wooneenheden in Nieuw-Wehl, zijn ook de bouw in Arnhem-Noord en Doetinchem in een ver gevorderd stadium. De verhuizing naar het voormalige Rabobank pand in Wehl gaat van start zodra de verhuurder de verbouwing heeft afgerond.

Op de foto v.l.n.r.: Martien te Molder (bedrijfsleider KlaassenGroep), Irma Harmelink (bestuurder Elver), Derk Wassink (algemeen directeur Wassink Installatie) ondertekenen het contract voor de drie wooneenheden.

Deel dit artikel op