BNA Live bij IAA Architecten Enschede

  1. architectuur

Het bestuur van de BNA is te gast bij IAA Architecten op donderdag 22 maart in het kader van BNA Live. Een serie gesprekken die de BNA voert met de leden in het werkveld om feeling te krijgen met de onderwerpen die spelen bij de leden. Mocht je interesse hebben om mee te denken, mee te discussiëren, meld je dan aan via deze link.

BETERE LOBBY? EFFECTIEVER NETWERKEN? DENK & DOE MEE!

Hoe zit het met onze stem in Den Haag? Wat doet de BNA aan selecties? Wat ziet de BNA als toekomst van het vak? Deze en andere onderwerpen kun je nú aan de orde stellen tijdens BNA Live. Jij bent de agenda.

Ook dit jaar trekt de BNA Live-karavaan in maart door het gehele land. Ontmoeten, verbinden en regionale thema’s staan hierbij centraal. Om te horen wat er goed gaat, wat er beter kan en wat er in de (regionale) praktijk speelt.

We zoeken elkaar letterlijk op en zijn te gast bij prachtige collega-bureaus in zes steden door heel Nederland. Daar gaan we met elkaar in gesprek, om elkaar te inspireren, wijzer te maken en te steunen. Het is dus belangrijk dat er een goede opkomst is en jij als lid mede de agenda bepaalt. Dus: agendeer een onderwerp. Let’s connect & create!

Deel dit artikel op