Verhuisbericht IAA Architecten Amsterdam

  1. rijksmonument
  2. kantoor

IAA Architecten is op 16 februari verhuisd naar haar nieuwe adres aan de KNSM-laan in Amsterdam. We verlaten, na 4 plezierige jaren, het pand aan de Lijnbaansgracht 57, waar we gevestigd waren met VDNDP Bouwingenieurs.

We hebben meer ruimte nodig en we willen IAA Architecten en VDNDP Bouwingenieurs de kans geven om zich nadrukkelijker zelfstandig te manifesteren. VDNDP Bouwingenieurs blijft dus op de Lijnbaansgracht en IAA Architecten neemt haar intrek in “Loods 6“ op het KNSM-eiland. Daar hebben we een mooie plek gevonden van 500 m2, met een prachtig uitzicht op het IJ en goed bereikbaar vanaf de snelweg. Het is een dynamische en artistieke werkomgeving. Een plek waar we met elan, ambitie en veel plezier voor onze opdrachtgevers klaar zullen staan.

Vanuit Amsterdam zijn we met een breed team van 20 enthousiaste mensen in staat om al onze opdrachten zelfstandig uit te voeren. In Enschede werken 55 mensen op onze vestiging aan de M.H. Tromplaan. Zo hebben we vanuit beide locaties de mogelijkheid om alle opdrachten op hoog niveau uit te voeren.

We hopen u veelvuldig te mogen zien op de nieuwe plek.

Ons nieuwe adres is: Kantoor Amsterdam KNSM Laan 53 1019 LB Amsterdam T +31 (0) 20 520 00 80

Deel dit artikel op