visie

  1. project

    Stadhuis Rotterdam

    Door de rommelzolders in het voorhuis te herorganiseren is ruimte ontstaan voor een vergaderaccommodatie en een bedrijfsrestaurant. Verder zijn er vergaderruimtes gemaakt in de twee torens en zijn op de verdiepingen de werkplekken gemoderniseerd tot flexplekken. Op de brede gangen zijn met hedendaagse meubels ontmoetingsplekken ingericht waar informeel overleg kan plaatsvinden.

  2. project

    Integraal Kindcentrum

    Een langgerekt gebouw met nieuwe klaslokalen koppelt de drie scholen aan de noordzijde tot een Integraal Kindcentrum waar kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 welkom zijn. In de uitbreiding is een grote gezamenlijke keuken, een peuterspeelzaal en een kinderdagverblijf gerealiseerd.

  3. project

    Verbreding A1 tussen Apeldoorn en Azelo

    Rijkswaterstaat gaat de snelweg A1 tussen Apeldoorn en knooppunt Azelo verbreden. Om het tracé landschappelijk goed in te passen is een inpassingsvisie opgesteld die snelweg en streek verbindt. Door in het ontwerp …

  4. project

    Saxion Edith Stein

    Als laatste ontbrekende schakel moest nog één gebouw gerealiseerd worden om de de Stadscampus van Enschede te voltooien. De opdracht was om binnen een beperkt bouwbudget een maximaal flexibel gebouw te ontwerpen dat past in een monumentale omgeving en dat de verbinding kan leggen tussen de verschillende onderwijslocaties.

  5. actualiteit

    IAA Luistert, Zorg voor de volgende generatie

    In het najaar van 2013 stond onze eerste bijeenkomst 'IAA Luistert' in het teken van zorg en de huisvesting voor ouderen. Door middel van workshops hebben we onderzocht in hoeverre wij ons kunnen bezinnen en …

  6. actualiteit

    MST nadert bouwkundige voltooiing

    Sinds 2012 wordt er met vele handen gewerkt aan de nieuwbouw van het topklinisch ziekenhuis Medisch Spectrum Twente (MST) in Enschede. De oplevering is in zicht en het gebouw is een zeer bijzondere plek geworden. De …

  7. project

    Kinderdagcentrum De Toermalijn

    Het kinderdagcentrum De Toermalijn in Hengelo-Noord biedt in een multifunctioneel, kindvriendelijk gebouw behandeling en begeleiding aan kinderen met een (verstandelijke) beperking of een ontwikkelingsachterstand. De materiaal- en kleurkeuze in het gebouw is afgestemd op de doelgroep: veel glas, kleurrijk en afwisselend.

  8. artikel

    Maatschappelijk betrokken

    Met onze ontwerpen willen wij bijdragen aan verbetering en vooruitgang van onze gezamenlijke leefomgeving, gezondheid, welzijn en het welbevinden van de mens.